FOTOSOUTĚŽ (ZE SAMÝCH) NUL A JEDNIČEK 2018
2 November 2018 | 7:16 pm

plakát 2018

...aneb plně digitalizované klání fotoobčanstva z blízkého i širokého okolí

Soutěžní podmínky:
  1. Soutěž jsme vymysleli pro neorganizované amatérské fotografy (to jsou dnes téměř všichni). Jedná se primárně o soutěž autorů, nikoliv jednotlivých jimi zaslaných fotografií.
  2. Pokud se fotografií živíte nebo jste členem nějakého fotografického spolku, prosíme, najděte si jinou soutěž.
  3. Uzávěrka soutěže je 15.12.2018 o půlnoci.
  4. Soutěžit Vás necháme ve dvou věkových kategoriích: A) do 15-ti let včetně, B) 16 a více let. TÉMA FOTOGRAFIÍ JE VOLNÉ.

číst dál


Členská schůze 18.9. 2018
19 September 2018 | 6:46 am

1) Názory a na hodnocení Vysočiny - akce se vydařila, bez obav se můžeme přihlásit na 70. ročník, kdy je ještě šance, že většina z nás nebude ještě tragicky senilními.
2) Lenka upravila 200 fotek z reportáže z V sočiny, jsou stažené v počítači - víc s nimi už nechce mít nic společného. Během úprav se málem zbláznila.
3) Je nutné zhotovit fotky do konkurzu na MO Vysočina. Nutně za 14 dnů. Je potřeba aby se všichni zájemci domluvili s Jardou.
4) V pátek v 17,00 proběhne oslava Béďových narozenin, dárek zakoupí Jirka.
Schůza se uskutečnila U Krokodýla 18.9. 2018.
Zapsal : Bob


Schůze v červnu až srpnu 2018
19 September 2018 | 6:44 am

V letních měsících se schůze konaly každých 14 dnů a byly jednostranně zaměřené na pořádání 60. ročníku MO Vysočiny, které úspěšně proběhlo ve snech 30.8.-2,9, 2018. Díky všem za pomoc při závěrečném finiši. Akce se velmi zdařila, dokonce jsme obdrželi oficiální poděkování z vítězného Fotoklubu Otrokovice.
Zapsal 18.9. 2018 Bob


Vyhodnocení 60. ročníku mapového okruhu Vysočina
16 September 2018 | 9:15 am

Vyhodnocení 60.ročníku mapového okruhu Vysočina proběhlo ve dnech 31.8.2018 až
2.9.2018 ve Zruči nad Sázavou .
Hlavní část programu se uskutečnila v sobotu 1.9. , kdy se konalo ve Spolkovém domě vyhlášení
pořadí soutěžících fotoklubů a jednotlivců. V soutěži fotoklubů se na prvním místě umístil
Fotoklub Beseda Otrokovice , druhé skončilo Fotostředisko Havlíčkův Brod a na třetím místě se
umístil Horácký Fotoklub Jihlava. V jednotlivcích se poprvé za šedesátiletou historii soutěže
umístily na prvních třech místech ženy- fotografky. První pořadí získala Petra Slipková z Jindřichova Hradce , druhé místo : Petra Tomaštíková z Otrokovic a na místě třetím se umístila Jaroslava
Melicharová z Havlíčkova Brodu . " Čest pánů tvorstva" zachránil na čtvrtém místě Svatopluk

číst dál


Vyhodnocení 60. ročníku MO Vysočina
29 August 2018 | 5:31 am

plakát-na-vysočinu-w.jpg

1.9.2018 v sobotu bude ve spolkovém domě slavnostní vyhlášení výsledků 60. ročníku Mapového okruhu Vysočina, což je v současnosti soutěž 18 českých fotoklubů.



More News from this Feed See Full Web Site